Monday, 15 April 2013

Debutante!

yeah! fakhi sudah ade blog. ngeh3. well ini lah debut post aku. korang taw ke ape maksud debut ni? debut ni sinonim dengan sukan selalunya sukan bola sepak. debut ni umpama first appearance lahh.

sebenarnya aku wat blog ni untuk nak isi mase lapang sepanjang cuti diploma nih. wahh dah habis diploma kaw. haha. ape yang aku pandang, fikir dan persepsi terhadap environment sini aku kupas lah kat sini. aku pun baru belajar, kalau salah mintak maaf awal ek..

so korang rajin2 lah bace. kalau nak lah. kalau tak nak tak mengapa. hihi. oklah, first2 post ni aku tak nak lah tulis panjang2. upcoming post akan menyusul kemudian! bye. assalamualaikum.
 
p/s: tadi aku tgk game bola sepak U18 sekolah aku. zaman aku lagi hebat. kah3 *berlagak













2 comments:

  1. mcm biasa "mya was here" haha :)
    mohon letak muka saya . haha

    ReplyDelete